top of page
IMG_0041.JPG

"creativity is intelligence having fun" Albert Einstein

In onze teambuildings staat fun op de eerste plaats! Toch willen we graag dat tikkeltje meer bieden dat er voor zorgt dat je als team niet enkel plezier beleeft maar ook echt verbinding maakt met elkaar. Dit doen we door een een mix van creatieve activiteiten en brainstorm technieken aan te bieden. Je moet dus niet enkel doen maar ook "out of the box" denken! 

De Start to Art teambuildings gaan door in ons atelier Red Lion Art House te Mortsel waar tevens ook brouwerij De Mortselarij gevestigd is. 

We vinden het belangrijk dat de teambuilding helemaal aansluit bij uw verwachtingen, en werken daarom steeds een formule uit op maat van uw bedrijf of groep. 

Wat kunnen wij voorzien? 

- Een teambuilding van 2 à 6 uur 

- Heerlijke lunch of dinner (opties halal/vegan/veggie/glutenvrij/lactosevrij) 

- Lekkere biertjes van onze in house brouwerij (www.demortselarij.be)

- Een bierproeverij met onze brouwers Jami en Fred

- Onze fotograaf om jullie teambuilding te vereeuwigen 

Voor meer informatie mail je naar info@valriart.be 

 

"Drawing is not what one sees, but what one can make others see" - Edgar Degas

IMG_3328_edited.jpg

Graffiti met Brainsolutions

"Een teambuilding om nooit te vergeten!
Met de collega's hebben we als teambuilding een workshop graffiti spuiten gehad. Niet de 'traditionele' workshop, wat het net interessanter maakte. Na eerst de zorgvuldige uitleg van Valérie over het materiaal en de verschillende werkwijzen mochten we zelf aan de slag gaan. Ook was ze er altijd met raad en daad om ons bij te staan in ons creatief proces. En ja, iedereen is creatief, ieder op zijn eigen manier en je kon ook wel een weergave van de persoonlijkheden zien als je de resultaten bekeek en zo nog wat meer inzichten krijgen in uw collega's. Het was zo tof om er volledig in te kunnen opgaan en een expressie te uiten dat al onze "kunstwerken" nu op kantoor te bewonderen zijn. "

Marie-France Pasteger - Brainsolutions BV

IMG_0157.JPG

"De bedenkers" met Helpper

" via een geweldige versie van pictionary leerden we elkaar als team nog beter kennen, inclusief hilarische momenten en lekkere lunch in de zon in een artistiek kader. Ieders talent werd geapprecieerd en als kers op de taart kregen we de opdracht een nieuw product uit te vinden en op de markt te lanceren. Leerrijke, creatieve, grappige opdrachten en vooral de menselijke begeleiding van Valerie maakten van deze dag een teambuilding zoals het hoort." 

Virginie Dua - HR operation Helpper NV  

Carbon Sketching

Canvas raadsels met Julie²

"Gezellige en verrassende namiddag doorgebracht samen, waarbij Valérie ons met inventieve opdrachten allerlei zaken liet creëren. Boeiend om te observeren hoe mensen die vaak samen ideeën bedenken toch volledig anders te werk gaan of elkaar nog absoluut kunnen verrassen. De begeleiding was stimulerend en het gezelschap absoluut de moeite!" 

Olivia Timmermans -Binnenhuisarchitect Julie²

Unknown.jpeg

Graffiti met Emmaus vzw

Een teambuilding voor een klein team organiseren is niet altijd evident. Valérie bewees ons dat je ook met vier een leuke en creatieve namiddag kan beleven waarin samenwerking en fun centraal staan. Na een toelichting en het oefenen van de technieken werd bij een tas koffie een idee uitgewerkt. Creativiteit bleek bij iedereen aanwezig, ook al werd daar vooraf anders over gedacht. Een mooi werk dat onze gebundelde krachten en sterkten voorstelt, hangt nu te blinken op ons hoofdkantoor in Mechelen.

Sanne, Marylise, Ive en Anoek - Emmaus vzw

bottom of page