top of page

FAQ

 • Ik wil me inschrijven voor een module, hoe doe ik dit?
  Fijn dat je wilt deelnemen! Ik kijk er naar uit om je in de workshop te zien. Ga naar de WORKSHOPS pagina Klik onderaan de pagina op de workshop naar keuze Klik op reserveer en vervolgens betalen om je plek te bevestigen Je krijgt een bevestigingsmail in je mailbox (check zeker je spam) Is het nog niet gelukt? neem dan contact op via het contactformulier, mail of telefoon.
 • Wat is de minimum leeftijd om deel te nemen aan de workshops?
  Onze workshops en lessen worden georganiseerd voor volwassenen vanaf 18 jaar. Ben je nog net geen 18 maar wil je graag inschrijven? neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Ik schreef me in maar kreeg geen bevestigingsmail?
  Wat vervelend! Check zeker je spam en of junk mail. Heb je na een kwartier nog steeds niets ontvangen neem dan contact op via het contactformulier, mail of telefoon.
 • Ik kan niet aanwezig zijn op één van de lessen, wat moet ik doen?
  Verwittig ons tijdig via mail of telefoon. In uitzonderlijke gevallen bieden wij de mogelijkheid om een les op een ander moment in te halen vb. door aan te sluiten bij een andere groep.
 • Wat moet ik meenemen naar de workshops?
  Helemaal niets buiten je goed humeur :-) Wij voor zien alles; van penseel tot schort! Ben je een 'expressieve' schilder en spat het verf bij jou soms alles kanten uit? Voorzie dan kleren die vuil mogen worden.
 • Ik wil een teambuilding boeken voor mij team, hoe ga ik aan de slag?
  Fijn dat je je team wilt verwennen met een dagje creativiteit! Neem contact met ons op via mail of telefoon om de beschikbaarheden te bekijken.
 • Wat is de prijs van een teambuilding?
  Prijzen van de teambuildings hangen af van de gekozen activiteiten, de duur en de formule. Neem contact met ons op zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden.
 • Kan de teambuilding aangeboden worden op een andere locatie?
  Jazeker, sommige van onze formules zijn ook op verplaatsing mogelijk. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.
bottom of page